Uw renovatie in goede handen

Solid Renovations heeft een ruime ervaring in het begeleiden en uitvoeren van renovaties. Als renovatiespecialist begeleiden wij zowel kleine renovaties als totale renovatiewerken.

Solide Partner

Solid Renovations is uw partner of het nu gaat om badkamerrenovatie, gevelrenovatie, traprenovatie, keukenrenovatie of een totaalrenovatie. Wij werken samen met renovatiespecialisten met ieder hun eigen expertise. Solid Renovations coördineert de diverse renovatiewerken zodat uw renovatieproject op tijd wordt opgeleverd.

Binnen budget

Solid Renovations kent de subsidie regelingen voor duurzaam renoveren. In ons renovatieadvies houden wij rekening met de mogelijkheden en beperkingen van renovatiepremies zoals de Vlaamse Renovatie Premie. Zo realiseren wij uw woningrenovatie binnen het gestelde renovatiebudget.

Bewust kiezen

Solid Renovations adviseert u welke energiebesparende oplossingen goed passen in uw renovatieplan en budget. Wij beantwoorden uw vragen op het gebied van duurzame energie en materialen. Menige renovatie verdient zich op deze wijze terug. EPB, isolatiewaarde, zonneboiler, warmtepomp, hoogrendements-glas, groenstroom-certificaat, passief wonen, Solid Renovations helpt u bewust te kiezen.

Gedegen werkwijze

Wij werken volgens een beproefd stappenplan. Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze.