Uw renovatie van A tot Z geregeld

Solid Renovations realiseert uw renovatie via een gedegen stappenplan. In dit beproefde stappenplan betrekken we u alleen wanneer dit echt nodig is. De overige beslommeringen nemen wij graag voor onze rekening. Zo kunt u zich focussen op andere zaken die u dierbaar zijn.

Solid Renovations Stappenplan


Intake

In een verkennend gesprek vertelt u uw specifieke renovatie wensen. Solid Renovations inventariseert de staat van uw woning/gebouw, mogelijke knelpunten en het besteedbare budget.

Ons Advies

Solid Renovations toont u het palet van mogelijkheden en geeft u deskundig advies. Samen met u maken we het concept-renovatieplan. Vervolgens maakt Solid Renovations met u een preselectie van de uitvoerende partijen voor de renovatie.

Uitwerking Projectplan

Solid Renovations voert namens u overleg met de uitvoerende partijen en maakt vervolgens een gedetailleerd projectplan.

Go – No Go

Solid Renovations presenteert u een volledig uitgewerkt Renovatieplan met tekeningen, prijsopgave en een reëel tijdspad. Voldoet het plan aan uw verwachtingen dan gaat het Renovatieproject van start. Vanzelfsprekend bent u vrij uw renovatieplan op bepaalde punten bij te stellen.

Projectbegeleiding

Solid Renovations stuurt de renovatiepartijen aan en houdt ze aan de afspraken. Uw renovatie komt hierdoor zonder verdere zorgen volgens verwachting tot stand.

Oplevering

Op de afgesproken datum en voor het afgesproken budget leveren wij, uw eigen Solid Renovation – for sure.